Nu incercati asa ceva! Acasa sau in deplasare!

Doua extreme imi repugna celest zilele astea.

Prima ar fi amintirea muncii. Credeam ca ma voi rascracana pe pereti de atata stat acasa si nemers la birou. Credeam ca voi suspina dupa meserie si colegi, ca ma voi deprima definitiv. WRONG, my dear Watson! Cred ca anii din urma, cand imi petreceam 99,99 la suta din timp la munca, mi-au ajuns, ba chiar dau pe afara. Enough is enough! Eu pe copilul asta din burta nu o sa-l invat sa munceasca din greu. Sa aiba de ce zice: „My momma raised no fools!” Nu! Combinatii sa faca! Trafic e prea mult spus, dar sa se descurce pe lumea asta cu minimum de efort. Cand aveam eu 25 de ani, dormeam 3 ore pe noapte. Lucram si in weekend si simteam nevoia sa si petrec, noapte de noapte, pana cadeam. Rata era cam o noapte dormita la patru nopti pierdute. Castigate, de fapt. Acum platesc anii aceia, cand lucram, plecam in deplasari, faceam de serviciu pana la 1 in zori, ajungeam acasa confuza, imi schimbam hainele in Sport Spirit, dansam pana la 6.La 9 eram hop-soldati-pe-doua-randuri! Nu mai indemn pe nimeni sa faca asa. Confortul e in primul rand o chestiune care tine de capatana. Nu exista statui. Have fun! Munca multa e la fel de proasta ca excesul de bube pe corp.

A doua ar fi vocea lui Duffy in reclama cu Pepsi Coca-Cola. Aproape ca asa scheuna Ira cand ii prinzi coada in usa frigiderului. Doar ca mai frumos. Au fortat-o (pe Duffy, zic!) sa produca sunetele alea si a iesit ceva care iti distruge creierii, nu incet si subtil, ci agresiv si direct. De-asta telecomanda imi sta mai aproape de mana dreapta ca oricand. Aproape ca nu-ti mai vine sa bei Pepsi Coca-Cola de fapt, ceea ce ma duce cu gandul la faptul ca ad-ul a fost o manevra desteapta a celor de la Coca-Cola Pepsi.

16 comentarii

Din categoria Uncategorized

16 răspunsuri la „Nu incercati asa ceva! Acasa sau in deplasare!

 1. jimerino

  umbla mai cu atentie cu usa frigiderului ca e si andrei o vietate, da-o-n pula mea!

 2. si duffy e tot o vietate. cu toate acestea, ne strepezeste urechile de 35 de ori pe zi.

 3. ce te faci cand dai pe urmatorul program şi gasest aceeaşi reclamă (propie experienţă) :))-oricat de proasta ar fi rteclama eu tot la pepsi twist rămân

 4. jimerino

  e o coincidenta ca cele mai bune reclame sunt la bere si canale/evenimente sportive ?

 5. sofie,
  pai de-aia mi-e si mie ciuda. ca sunt cu pepsi.
  sau gasesti aceeasi melodie plesnita pe 2 posturi de muzica in acelasi timp…

 6. jimerino

  sau aceeasi melodie de basescu pe 8 canale simultan. cum or face asta? se pun de acord? oare e o campanie?

 7. bagheera

  Shmeny,
  Duffy miauna/scheauna pt Coca Cola – http://www.youtube.com/watch?v=9EdE6fpnr0o
  Poti bea Pepsi linistita, in continuare 😉

 8. jimerino

  jap, autoritatea a vorbit! da’ cu berea cum fac cucoana? la ce ma dedau?

 9. bagheera,
  atunci cititi ultima parte a postului in reverse. inlocuiti cuvantul pepsi cu cuvantul compus coca-cola si gata, rezolvati cazul. 🙂

 10. bagheera

  Se pare ca dilema Pepsi/Duffy/Coca Cola e solutionata 🙂 Concluzia e ca berea e cea mai buna! (pt ca are reclame care-ti managaie simturile) Jimerino, de acord?

 11. voi cu berea voastra… la aia care nu pot bea va ganditi? 😀

 12. dar să revenim la prima parte a postulu. daca il vei invăţa ‘Combinatii sa faca!’ unde va mai fi fericirea si implinirea lui? Nu va mai avea ocazia sa se simtă mândru după ce a muncit mult la ceva…

 13. sofie,
  dupa 15 ani de munca cinstita ti se pare ca resimt vreo mare implinire?

 14. adica ce, combinatiile nu necesita munca?

 15. Der F.

  Exista perceptia ca cei care fac combinatii reusesc de nu mai pot si o duc superbine si nu muncesc mai deloc. Realitatea mea, bazata pe observatii apropiate si numeroase, e ca cei care fac combinatii uneori reusesc si atunci simt ca au trisat sistemul si ca sint destepti de nu mai pot, insa de mai multe ori esueaza lamentabil in niste situatii catastrofale si atunci „e ghinion curat dom’le”. Problema devine si mai grava prin faptul ca ei de obicei asimileaza munca cu pulimea care nu face combinatii si nu se pricep la nimic si nici nu vor sa se priceapa la ceva ce necesita efort. Si ramin cu buza umflata tot asteptind „sa-si revina”.
  Valoarea in lumea asta e data de munca eficienta, productiva, nu de speculatii mai mult sau mai putin smechere.

 16. der f.
  pe tine nu te contrazic aici. cand iti fasaie iataganele pe la urechi, nu iti mai doresti combinations. nici macar in gluma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s