Si a doua capodopera…

AICI.

12 comentarii

Din categoria Uncategorized

12 răspunsuri la „Si a doua capodopera…

 1. mydanii

  Tare bine scris. Off topic, ne vedem cu plozii la un tenis, saptamana asta ?

 2. te pup, eu am fost luni, as veni si de joi incolo. ca azi ma intalnesc cu o gagica draga mie. ne sunam si vorbim

 3. La cat mai multe!

  E voie sa am dorinte? Daca raspunsul e nu, atunci ignora ce urmeaza. 🙂

  Toti jurnalistii de opinie scriu despre fotbal. Ca exceptie apar uneori articole din „alte” sporturi, desi evenimente multe si importante se petrec saptamanal si de partea asta a sportului. Nu ai putea fi tu portavocea celor care, ca-s frumosi sau urati, sunt atat de ignorati?

 4. pinguilde,
  o sa scriu despre ce o sa ma inspire cel mai tare in saptamana aceea. si te-as contrazice, la noi scrie lumea si despre alte sporturi. ma uit la fotbal si-mi place fotbalul si nu mi-e rusine cu asta. materialul cu avionul l-as fi scris si daca ar fi cazut un avion cu fotbalisti. celelalte sporturi sunt la fel de bagate in seama (de catre mine, cel putin). totul e ca subiectul sa ofere si material de opinie.

 5. deci ma deistreaza maxim comentariile pe care le primesti acolo :))
  intelepti oamenii de citesc fotbal, este? spor

 6. cronicaru’
  hai ma ca sunt tari. acelasi public care zice „vaaai, dar scrie despre sporturi, nu mai scrie despre fotbal”. pe scurt, pt fotbal macar exista un public. nu ca ar fi fait pentru sporturi. dar asta nu mai e problema mea, e problema cititorilor

 7. Ciprian

  Sărutmâna,

  Am lăsat ieri un comentariu la ultimul articol și nu mi-a fost aprobat, avea cam 1000 de caractere, e drept 🙂 Acesta să fie motivul ?
  Cronicarule, să știi că mai sunt și câțiva oameni care gândesc, cărora le place sportul (inclusiv fotbalul). Că suntem noi închistați și punem repede etichete, nu e vina lor ;). Însă găsim și multe capete întunecate pe acolo, nu te pot contrazice până la capăt. Apropo, dacă stai și miști scârbit din nas, nu se schimbă nimic.
  Nenea pinguilde, dacă am fi civilizați, orice sport ar apărea în funcție de evenimentele care apar și, dacă are must, ajuge să fie subiect de opinie. Dar noi, spărgători de semințe și sedentari lipiți de ecrane (ce ironie, tot la sport ne uităm, avem cei mai în formă ochi !), trebuie să mai ieșim să ne mișcăm, nu să înfierăm pe alții, nu crezi ?

 8. Ciprian

  P.S:Nenea pinguilde, dacă am fi civilizați, orice sport ar apărea în funcție de evenimentele care apar (THE ONE AND ONLY) și, dacă are must, ajuge (nu sunt mâncăcios, doar o gustare) să fie subiect de opinie. * ULTIMATE LOOSER 😀
  Reformulăm.
  Nenea pinguilde, pornim de la premisa că suntem într-o țară în care omul de sport șterge evenimente care nu aparțin de fotbal, suprasaturează cu bârfe, nunți, botezuri, D.N.A.-uri, T.V.A.-uri și alte ”-uri” din sportul rege (of the disco, la propriu, prietenii știu, N’Doye și compania) pentru rating. Dar uite că mai sunt și alții care sunt sătui de mimetismul de fotbal de la noi (măcar de ar fi fost un mimetism acceptabil). Totuși, nu trebuie să învinuim fotbalul. Dacă ai esență și în fotbal pentru o opinie, de ce să îl ocolești ?

 9. Ciprian,
  am aprobat acum, am fost pplecata azi si nu am putut modera

 10. Ciprian

  Mulțumesc frumos, sper că veți continua la fel de imprevizibil și de proaspăt cu fiecare articol, la fel cum ați scris și până acum. Prezența dumneavostră printre editorialiști e un zâmbet în colțul buzelor, un zâmbet sincer, dar ștrengăresc. Semn că nu ne-am înecat de tot în grotesc și hidos. Semn că cineva, acolo, încă mai simte ca mulți dintre noi, cugetă și exprimă liber ce îl apasă. Un om firesc.

 11. Ciprian

  P.S.: ce îl apasă sau îl atinge în miezul lui interior, în substața sensibilă și imposibil de închis care se numește suflet. Nu trebuie să fie neapărat o povară greu de dus pe care jurnalistul o împarte cu noi. Poate fi și ceva plăcut.

 12. multumesc mult pentru aprecieri. am rosit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s