Si a fost si Nottingham

Anglia e frumoasa. E civilizata, are oameni nespus de zambitori si prietenosi, cel putin cei de pe la Nottingham. Betivi, dar prietenosi. Si foarteee toleranti.

Si mancare buna. Mic dejun gustos la Marina (rusoaica) acasa, acolo unde am locuit, pakistani sau kurdish in oras. Aproape ca-mi vine sa ma apuc de gatit dupa ce am avut revelatia cu pakistani adevarat.

Oras universitar, deci tineret si distractie. Meciul plin de nerv si atmosfera. Organizarea proasta, dar despre asta nu vreau sa vorbesc acum, ca ma enervez degeaba si oricum nu mai am ce face.

Mersul cu masina cu volan pe dreapta – priceless. Dezorientarea din oras strain, oricat de mic si de explicit ar fi el – priceless. Ne umplea de disperare, dar cautam si gaseam. Oricum am ajuns la concluzia ca GPS-ul iti incetineste clar functiile creierului.

Pacat ca am auzit un tip cantand la vioara intr-o piata si mi-am adus aminte de prietenul meu drag, Dragos, care a murit. Pentru care nu o sa mai existe calatorii,  nici vacante, nici mancare pakistani, nici ratacit in orase. Am stat pe iarba cu ochii in sus la cer si m-am rugat, nici eu nu stiu cui, sa-i fie bine acolo.

E clar ca ii luam cu noi pe aceia la care tinem. Uneori lacrimile trebuie plimbate peste tot, trebuie lasate sa plece. Problema e ca nu pleaca toate.

Scrie un comentariu

Din categoria Uncategorized

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s