Mamaia

Inca suntem la mare. Concluzii:

1. Olga e prietena mea. Cu ea fac o gramada de lucruri si rad de lesin. Inventeaza cuvinte, invata foarte repede ce o intereseaza, doarme bine la pranz si noaptea, mananca fix cat trebuie. Ma pupa, ma ia in brate, danseaza langa fiecare terasa, se imprieteneste usor cu lumea.

2. In momentele cand nu e ca la punctul 1, Olga este un monstrulet programat special din viitor sa ma extermine. Terminatorash. Cere tot ce vede. Balon, bomboana, suc, palarie, pufuleti, carte, lopatele, telegondola, colac (ce daca ea nu a intrat in apa de 6 zile?), iar baloane, fructe (desi nu le mananca), covrigi (desi nu-i mananca), inca niste baloane. Imi smulge telefonul din mana, urla ca vrea in brate, face pe ea cand mi-e lumea mai draga.

3. O sa omor in mod simbolic pe unul dintre cei 1.000 de clovni de pe faleza care confectioneaza jucarii din baloane. Apoi , pitigaindu-se si recomandandu-se toti Balonache, le pun in mana copiilor, cu gandul de a-i forta pe parinti sa cumpere. Lucru care ma scoate din minti. Daca ii pui un balon in mana copilului, asteapta-te sa-ti dea banii copilul, nu parintele. Iar Olga nu are bani.

4. Majoritatea turistilor sunt suparati pe viata. Niciun semn de relaxare, de buna vointa, de vacanta pe fetele si in gesturile lor.  Si nu stiu sa mearga in inghesuiala.

5. Daca va urcati in minicarul care porneste din Satul de Vacanta, asigurati-va din trei sau mai multe surse ca este minicarul corect. Noi ne-am urcat intr-unul, am platit si abia apoi ni s-a spus ca se duce inspre Constanta, nu inspre Casino. Banii nu ne-au fost returnati, iar minicarul respectiv nu avea niciun afis cu destinatia. Daca oamenii face asa zilnic cu 200 de prosti, nici nu mai e nevoie sa transporte pe cineva. Le-ar ajunge banii facuti din fraieri.

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Mamaia

  1. Comerciantii de la mare sunt niste specimene deosebite, fac orice pentru bani, orice, oricum si fara pic de scrupule.

    In orice caz, esti in vacanta, lasa negativismele deoparte, relaxeaza-te si distrati-va cat se poate de mult!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s