Pentru barbatii smecheri*

Am observat ca barbatii cu adevarat extraordinari – si aici ii exclud pe actorii de la Hollywood, pe care ii banuiesc de prostie – isi aleg femei sterse.

Niciun chirurg genial, niciun avocat iesit din comun de destept, niciun militar top of the class nu va dori sa straluceasca vreodata prin altceva decat prin sine insusi. Prea multa frumusete sau prea multa istetime la bratul lui, in lume, la serate, nu inseamna decat ca shine-ul se stirbeste si nu iese in evidenta cine trebuie.

Lor le trebuie femei care sa stea acasa, sa nu se fardeze cu gust si sa nu deschida gura spunand ceva atragator si interesant. Barbatilor cu adevarat smecheri nu le trebuie, de fapt, neveste.

Dar cu siguranta amantele… Ah, amantele! Cum trebuie sa fie amantele barbatilor super! Cred ca sunt frumoase, intelepte, smechere ca ei, prea smechere sa se faca nevestele unor barbati exceptionali, pentru ca si ele, nu e asa?, trebuie sa straluceasca fara sa fie eclipsate.

Si uite asa, barbatul superb si amanta desteapta sunt specii ascunse, nu facem legatura intre ele, nu ii vedem impreuna, ce trist…

Barbatii cu adevarat splendizi au amante cu strigate de saxofon in noapte. Au sapte vieti barbatii acestia tristi. Si niciuna nu le place.

*am trisat putin. Acesta este un text pe care l-am mai publicat o data, pe un alt blog

10 comentarii

Din categoria Uncategorized

10 răspunsuri la „Pentru barbatii smecheri*

  1. nin

    în ce mă priveşte, ai dreptate … cu una-două rectificări: el, fost militar de top, eu, nevasta ştearsă, dar deşteaptă (ceea ce a suportat cu greu o vreme), ea, amanta, femeia … doar şmecheră, foarte şmecheră! A, cu 20 de ani mai tânără decât el 😀
    … să aveţi noroc şi şmecherie, cei/cele ce asta vreţi :))

  2. Neveu01

    sunt prost si batran si schizofrenic si ma bag in seama de 3 luni undeva unde nu mi-e locul. ma duc sa ma spanzur, ca sunt prea imbecil.

  3. nin,
    nu stiu ce vorbesti. nu-l cunosc pe el, dar te stiu pe tine. tu esti cea stralucitoare.

  4. Corson

    Acuma nu stiu daca Gina Patrichi trece, dupa canoanele tale, drept femeie frumoasa, isteata sau de cratita, dar Victor Anagnoste chiar a fost un avocat iesit din comun de destept.

  5. macacpemine

    ce prost sunt, ma cac pe mine:))))

  6. shmeny

    Multumeeeesc 🙂

  7. Foarte bun articol. Felicitari!

  8. Foarte tare si foarte adevarat 🙂

Lasă un comentariu