A tous les garcons que j’ai aime avant

Unul dintre fosti m-a invatat ca iarna nu trebuie sa traversezi ca nebuna prin fata masinilor, chiar daca esti pe trecerea de pietoni. Unele nu pot frana. Tot el m-a invatat ca atunci cand nu mai iubesti pe cineva trebuie sa-i dai drumul sa zboare, sa-si gaseasca alt cuib si sa pastrezi doar ce a fost frumos. Cu siguranta iti va folosi.

Alt fost m-a invatat ca adolescenta este o carte care se citeste in doi, iar amintirile de atunci au atata parfum incat dureaza pana in ziua de azi, cu aripi de Dirty Dancing si ore chiulite in curtea liceului.

Alt fost iubit m-a invatat ca uneori crizele de nervi nu inseamna dragoste, dar ca alteori numai asta inseamna.

Alt fost m-a invatat ca lasitatea e umana si nu cred ca a fost bine. Pentru ca in unele cazuri am uzat de ea, ca de o arma invizibila si ilegala. My bad, dar s-a intamplat!

A lt fost m-a invatat ca daca visele nu zboara in aceeasi directie nici macar pentru o zi, durerea pacaleste, ia locul iubirii si nici macar nu-ti dai seama ca aceea nu a fost iubire niciodata, ci o incercare muta de a parea altcineva, de a muta un iceberg la Tropice. Epic fail!

Alt fost m-a invatat ca uneori iubirea trebuie luata in joaca, in ras, ca nu trebuie sa fie ceva mai mult de o vara inecata in hohote de bucurie, ca nu trebuie sa continue mincinos, ca momentul a fost tot ce a contat, la revedere, m-am distrat, sper ca si tu! Sper ca si voi!

Alt fost m-a invatat ca duiosia face uneori toti banii, dar nu trebuie sa crezi ca asta iti va ajunge prea mult timp.

Altcineva m-a invatat ca Olga. 🙂

13 comentarii

Din categoria Uncategorized

13 răspunsuri la „A tous les garcons que j’ai aime avant

  1. nin

    hei-hei-hei! eu as spune ca dupa fiecare „fost” ai ajuns la cele mai faine concluzii … si ce daca, nu?

  2. adina

    niciun fost nu se compara cu olga:)

  3. roxana

    ma, da ce frumos le-ai zis:). Am inceput ziua bine datorita tie

  4. Toti fostii mei m-au invatat sa fiu dulce si less-bitchy cu actualul. Si actualul ma invata (aproape in fiecare zi) sa am rabdare. Cred ca a avea rabdare cu oamenii e mai dificil de invatat decat sa inveti sa ornezi un tort in cinspe culori. Frumos articol!

  5. Da’ rodată bine duduia. Probabil acum deja își face socoteala că dacă vindea bilete în loc să ofere plăceri pe gratis deja era bogată.

  6. Da pune domne titlu sin romana ca nu toata lumea stie engleza.

  7. fatadinport,
    eu sunt bitchy in continuare. :))
    ilatixanuw,
    exact. poate sunt bogata. dar trebuie sa fii si cam prost daca pana la 36 de ani nu ai macar 7 iubiti/iubite.
    dada,
    🙂

  8. da cati fosti filosofi avusesi 😀

  9. nu atat ei, cat mai ales io 😀

  10. sun

    subscriu ca niciun fost nu se compara cu Olga!

  11. Lila

    m-ai facut sa ma gandesc ce m-or fi invatat fostii pe mine. si inca ma gandesc. si ma gandesc. cred ca merge asa greu pentru ca in primul rand nu mi-i mai amintesc pe toti :))))

Lasă un comentariu